Gepatenteerd Precisie Geluidsfilter

NoNoise op TV

Kijk hier voor meer informatie over NoNoise!

nonoise op tv

COMPLEET GAMMA GEHOORBESCHERMERS

NoNoise earplugs

NoNoise heeft 8 verschillende types gehoorbeschermers ontwikkeld, elk met een eigen filter voor specifieke toepassingen.

BEWEZEN BESCHERMING

NoNoise heeft ruim 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van gehoorbescherming op maat (otoplastieken). Deze otoplastieken zijn voorzien van unieke gepatenteerde filters. NoNoise heeft deze, in eigen laboratorium ontwikkelde, technologie nu ook toegepast in haar oordopjes. De gehoorbescherming van NoNoise is gekeurd door het Europees erkende Instituut voor veiligheid en gezondheid op het werk (IFA) en Sociale Ongevallenverzekering (DGUV) in Duitsland. Alle producten van NoNoise voldoen hiermee aan de strenge Europese richtlijnen (EN-normen: 352-2: 2002).

NoNoise dB tabel

In deze tabel is zichtbaar gemaakt hoeveel decibel er wordt geprodu- ceerd in verschillende situaties. Achter de geluidssituatie staat vermeld in hoeveel tijd gehoorschade kan ontstaan en welk type NoNoise gehoorbescherming daarbij aanbevolen wordt. Vanaf 110 dB loopt u vrijwel direct gevaar op gehoorschade. Bij minder volume is het risico afhankelijk van het tijdsbestek waarin u aan het geluid wordt blootgesteld. Drie Decibel extra betekent een verdubbeling van het geluid. Daarom ziet u bij elke verhoging van 3 dB een halvering van de tijd waarop het geluid schadelijk is.


Precisie–Geluidsfiltering


Het is goed om lawaai te blokkeren - maar soms is het toch noodzakelijk om de conversatie te kunnen blijven horen, of het gehuil van een baby, de toeter van een auto enz.

Gepatenteerde NoNoise Precisie-Geluidsfiltering betekent dat u lawaai kunt reduceren dat u niet wil horen, maar wél de geluiden die u wilt horen.

Geen “doffe geluiden”-effect


Gebruikelijke oordoppen geven veelal “een verstopte oren gevoel” en onnatuurlijk horen. Het constant horen van doffe geluiden of het verstopte oren gevoel kan over langere tijd storend werken en kan zelfs onze balans en fysieke beoordelings-vermogen beïnvloeden. Wij hebben dit effect geëlimineerd met als doel het hoogste draag- en gebruikscomfort.

Siliconenvrije constructie


Veel mensen hebben bedenkingen over gezondheid m.b.t. het gebruik van siliconen. (Medische- of andere siliconen). Daarom bieden wij een siliconenvrije constructie, hetgeen zeer geapprecieerd wordt door vooral degenen die regelmatig hun Gehoorbeschermers dragen. De unieke uitwendige constructie uit Thermoplastic geeft een hoog draagomfort.