Gepatenteerd Precisie Geluidsfilter

NoNoise op TV

Kijk hier voor meer informatie over NoNoise!

nonoise op tv
BENT U DETAILLIST, NEEM CONTACT OP MET NONOISE
Voor het maken van een afspraak, een bestelling, voor meer informatie over onze producten of andere zaken die u met ons wilt delen kunt u altijd contact opnemen.

Contact gegevens:

Myrpharma BV
Venenweg 1
1261 HX Blaricum

+31 (0) 646 281 151
info@geenlawaai.com

Contactformulier:
     
     
     
     
 
 
 

Precisie–Geluidsfiltering


Het is goed om lawaai te blokkeren - maar soms is het toch noodzakelijk om de conversatie te kunnen blijven horen, of het gehuil van een baby, de toeter van een auto enz.

Gepatenteerde NoNoise Precisie-Geluidsfiltering betekent dat u lawaai kunt reduceren dat u niet wil horen, maar wél de geluiden die u wilt horen.

Geen “doffe geluiden”-effect


Gebruikelijke oordoppen geven veelal “een verstopte oren gevoel” en onnatuurlijk horen. Het constant horen van doffe geluiden of het verstopte oren gevoel kan over langere tijd storend werken en kan zelfs onze balans en fysieke beoordelings-vermogen beïnvloeden. Wij hebben dit effect geëlimineerd met als doel het hoogste draag- en gebruikscomfort.

Siliconenvrije constructie


Veel mensen hebben bedenkingen over gezondheid m.b.t. het gebruik van siliconen. (Medische- of andere siliconen). Daarom bieden wij een siliconenvrije constructie, hetgeen zeer geapprecieerd wordt door vooral degenen die regelmatig hun Gehoorbeschermers dragen. De unieke uitwendige constructie uit Thermoplastic geeft een hoog draagomfort.