Gepatenteerd Precisie Geluidsfilter

NoNoise op TV

Kijk hier voor meer informatie over NoNoise!

nonoise op tv
PRIVACY STATEMENT

NoNoise, een merk van Myrpharma, is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van groot belang is voor de uitvoering van haar bedrijfsvoering. Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Myrpharma/NoNoise houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.
Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag. De Verantwoordelijke voor de gegevensverwering is Myrpharma, gevestigd aan de Venenweg 1, Blaricum.

Verwerking van persoonsgegevens
Myrpharma/NoNoise legt gegevens over u vast, in het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie over vitamines aanvraagt, meedoet aan een speciale actie of anderszins contact heeft. Myrpharma/NoNoise gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie.

Daarnaast legt Myrpharma/NoNoise gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) activiteiten, producten en andere speciale acties. Indien u geen informatie of aanbiedingen wilt ontvangen, dan kunt u uw gegevens laten blokkeren of uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken door een mail te sturen naar Myrpharma/NoNoise: info@geenlawaai.com


Precisie–Geluidsfiltering


Het is goed om lawaai te blokkeren - maar soms is het toch noodzakelijk om de conversatie te kunnen blijven horen, of het gehuil van een baby, de toeter van een auto enz.

Gepatenteerde NoNoise Precisie-Geluidsfiltering betekent dat u lawaai kunt reduceren dat u niet wil horen, maar wél de geluiden die u wilt horen.

Geen “doffe geluiden”-effect


Gebruikelijke oordoppen geven veelal “een verstopte oren gevoel” en onnatuurlijk horen. Het constant horen van doffe geluiden of het verstopte oren gevoel kan over langere tijd storend werken en kan zelfs onze balans en fysieke beoordelings-vermogen beïnvloeden. Wij hebben dit effect geëlimineerd met als doel het hoogste draag- en gebruikscomfort.

Siliconenvrije constructie


Veel mensen hebben bedenkingen over gezondheid m.b.t. het gebruik van siliconen. (Medische- of andere siliconen). Daarom bieden wij een siliconenvrije constructie, hetgeen zeer geapprecieerd wordt door vooral degenen die regelmatig hun Gehoorbeschermers dragen. De unieke uitwendige constructie uit Thermoplastic geeft een hoog draagomfort.