Gepatenteerd Precisie Geluidsfilter

NoNoise op TV

Kijk hier voor meer informatie over NoNoise!

nonoise op tv

UNIEK ONTWERP VOOR OPTIMALE VEILIGHEID

Converstatie blijft goed hoorbaar!

NoNoise is de eerste en enige universele gehoorbescherming waarbij het filter diep in de oordop is gepositioneerd. Wanneer u NoNoise gehoorbescherming draagt, bevindt het filter zich daardoor in de gehoorgang. Deze positie dwingt het geluid ook daadwerkelijk via het filter uw gehoor te bereiken. Deze revolutionaire plaatsing zorgt voor de beste demping waarbij er zo weinig mogelijk geluid langs het filter via de gehoorbeschermer het oor binnengaat.

Met NoNoise precisiefilters klinken geluiden niet dof en heeft u geen 'verstopte oren' effect, zoals dikwijls het geval is met andere gehoorbeschermers. Het gepatenteerde keramische filter zorgt er voor dat u normale conversatie en achtergrondgeluiden kunt horen - u merkt nauwelijk dat u gehoorbescherming draagt.

HOOGSTE NAUWKEURIGHEID

De gepatenteerde NoNoise geluidsfilters worden gemaakt van een speciaal keramisch materiaal met gebruikmaking van zirkonium oxide. Dit gebeurt bij temperaturen boven 2700ºC in een strikt gecontroleerde omgeving, want de kwaliteit van dit hightech keramisch materiaal is uiterst belangrijk voor de nauwkeurigheid van de beoogde geluidsdemping.
Het Venturi-vormig kanaal dat door het midden van het filter loopt, abosorbeert geluidsgolven op een geheel andere wijze vergeleken met andere filters (zelfs de duurste oordoppen hebben eenvoudige rechte kanalen). Met zijn unieke eigenschappen garandeert een NoNoise filter het hoogst kwalitatieve, gedempt, veilig geluid.

WAAROM IS NONOISE ZO VERSCHILLEND VAN ANDERE GEHOORBESCHERMERS?

NoNoise techniek
  1. Gepatenteerd Venturi-vormig geluidskanaal gecentreerd in het filter
  2. Gepatenteerd, keramisch filter, ontwikkeld op geluidssoort en gepositioneerd in het oor, niet erbuiten zoals bij andere producten
  3. Laat normale conversatie doorstromen terwijl het volume van lawaai effectief gereduceerd wordt, dus geen 'verstopte oren' (occlusie) effect
  4. Drie-segmenten ontwerp voor hoog draagcomfort, geschikt voor alle leeftijden
  5. Siliconenvrij, hypoallergeen thermoplastisch materiaal

Precisie–Geluidsfiltering


Het is goed om lawaai te blokkeren - maar soms is het toch noodzakelijk om de conversatie te kunnen blijven horen, of het gehuil van een baby, de toeter van een auto enz.

Gepatenteerde NoNoise Precisie-Geluidsfiltering betekent dat u lawaai kunt reduceren dat u niet wil horen, maar wél de geluiden die u wilt horen.

Geen “doffe geluiden”-effect


Gebruikelijke oordoppen geven veelal “een verstopte oren gevoel” en onnatuurlijk horen. Het constant horen van doffe geluiden of het verstopte oren gevoel kan over langere tijd storend werken en kan zelfs onze balans en fysieke beoordelings-vermogen beïnvloeden. Wij hebben dit effect geëlimineerd met als doel het hoogste draag- en gebruikscomfort.

Siliconenvrije constructie


Veel mensen hebben bedenkingen over gezondheid m.b.t. het gebruik van siliconen. (Medische- of andere siliconen). Daarom bieden wij een siliconenvrije constructie, hetgeen zeer geapprecieerd wordt door vooral degenen die regelmatig hun Gehoorbeschermers dragen. De unieke uitwendige constructie uit Thermoplastic geeft een hoog draagomfort.